Wijkfeest 2020

Dit jaar zal het wijkfeest plaatsvinden van donderdag 3 tot en met zondag 6 september!

We zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen van het wijkfeest van 2020! Wil je mee helpen om dit feest te organiseren? We kunnen jouw hulp altijd gebruiken en voor iedereen is er wel iets te doen.

Elke maand wordt er vergaderd over het wijkfeest. Na de brainstorm sessie in november hebben wij een goed doel voor ogen. De komende maanden zijn wij druk met het invullen en concreet maken van deze ideeën.

Het lijkt misschien erg vroeg om te vergaderen, maar er moet een heleboel geregeld worden. Grote zaken zoals tenten, kermis en horeca worden ruim van te voren al geboekt.

Hoe ziet de werkgroep eruit bij het wijkfeest? De leden hebben bepaalde aandachtsgebieden. Dit zijn oa: volleybal, spelletjes, horeca vrijdag of zaterdag, bingo, kinderdisco, communicatie, financiën en opbouwteam. Dit is een dynamisch geheel en is ieder jaar anders. Ook is er veel ruimte voor eigen aanvullingen en ideeën.

Voor de volgende specifieke zaken zoeken wij nog hulp:

– Helpen bij de kinderspellen op zaterdagmiddag (v.a. 14 jaar)

– Scheidsrechters voor het volleybal toernooi (zaterdag)

– Het controleren van ID bewijs aan de deur op zaterdagavond

– Helpen tijdens de diverse activiteiten bingo (donderdagavond), kinderdisco (vrijdagavond), streetdance en Pubquiz (zondagmiddag)

– Het verkopen van muntjes op zondag

– Het programmaboekje vormgeven

– Hulp bij het opbouwen en afbreken

Lijkt het je wat om aan te sluiten? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar: wijkfeest@wijkverenigingzuiderburen.nl

Wellicht ten overvloede, maar natuurlijk zorgen wij goed voor onze vrijwilligers;-)