Wijkvereniging dringend op zoek naar vrijwilligers voor het ophalen van oud papier

De wijkvereniging ontvangt jaarlijks de opbrengst van de inzameling van het oud papier in de wijk. Dit gaat om een bedrag van ong. 9000 euro. Wij gebruiken dit geld voor de activiteiten die de wijkvereniging organiseert.
Het komende jaar wordt de papiercontainer weer 14 keer geleegd. Dit wordt gedaan door de Omrin. De chauffeur van de Omrin wordt begeleid door een vrijwilliger van de wijkvereniging. En naar die vrijwilligers zijn wij nu op zoek. Door omstandigheden is het groepje dat dit doet steeds kleiner geworden en het wordt daardoor ook moeilijker om een passend rooster te maken.
Het oud papier wordt op maandag- en dinsdagavond opgehaald. We starten om 18.30 uur bij de Jumbo en zijn rond 20.30 uur klaar. Bij het opstellen van het rooster wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met voorkeur voor de dag en de mogelijkheden van de vrijwilliger.
Lijkt het je leuk om de wijkvereniging hiermee te helpen neem dan contact op via: info@wijkverenigingzuiderburen.nl of maak gebruik van het contactformulier.
Wijkvereniging Zuiderburen - Leeuwarden