Band STARSTRUCK

We proudly present: STARSTRUCK!!!!!!

Dus jij denkt dat je alles al eens gezien hebt, van de heetste party’s op Ibiza tot de dampende feesttent in Siddeburen? Jaja. Maar heb je de unieke show van de drie heren van STARSTRUCK al eens meegemaakt?

STARSTRUCK is de enige avondvullende live act van Nederland. Een live act met een missie: feest maken! Drie muzikanten die zich niet in een hokje laten plaatsen. STARSTRUCK is namelijk zowel een tape-act, als een band, als een DJ act. Dé avondvullende live act die je moet beleven!

En zo zorgt STARSTRUCK ervoor dat het publiek van begin tot ver na afloop feestend door het leven gaat. Een heuse never-ending party dus! Iedere seconde is herkenbaar in een waanzinnige show waarin meer dan 100 meezingers, grappen en grollen, interactie en special effects zijn verstopt.

Uitverkochte zalen, bomvolle feesttenten, prachtige bar omzetten en bovendien een act waarmee het werken vooraf, tijdens en na afloop gewoon geweldig is. Goedgemutst en breed lachend doet STARSTRUCK én haar crew het werk waarvoor ze zijn gekomen: feest maken!

Vanwege de goede ervaringen met vorig jaar, hebben we als organisatie en bestuur besloten om voor zowel de vrijdag- als de zaterdagavond te werken met toegangskaarten (voor alle leeftijden).

Kaarten zullen in de voorverkoop verkrijgbaar zijn, waarbij leden van de wijkvereniging voordeel hebben!

Data voorverkoop bij Jumbo Els Boek:

  • Vrijdag 19 juni, 17:30-20:30
  • Zaterdag 20 juni, 10:00-16:00
  • Vrijdag 21 augustus, 17:30-20:30
  • Zaterdag 22 augustus, 10:00-16:00

Kosten leden: €5 per avond, inclusief 2 consumptiemunten
Kosten niet leden: €10 per avond, inclusief 2 consumptiemunten

Pinnen kan.
Lid worden kan tijdens de voorverkoop.
Een lidmaatschap (€13,50 per jaar) is per huisadres. Dus hoe meer zielen, hoe meer korting!

Als er kaarten over zijn, worden deze aan de deur (c.q. tentflap) verkocht voor €10 per stuk (alleen contante betaling).