Vacature Wijkpanellid Zuiderburen budgetbeheer

Ben jij op zoek naar een uitdagende vrijwillige functie waarin je invloed kunt uitoefenen op de leefbaarheid van onze prachtige wijk Zuiderburen? Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Het wijkpanel in Zuiderburen bestaat uit betrokken bewoners die samen willen werken aan verbeteringen in onze wijk. Als wijkpanellid met aandachtsgebied budgetbeheer ben jij, samen met de panelleden verantwoordelijk voor het beheren van de binnengekomen subsidies.

Wat ga je doen?

Als wijkpanellid ben jij verantwoordelijk voor aanvragen van de subsidies en het beheer van het uit te geven budget. Samen met de andere wijkpanelleden bepalen jullie de uitgaven voor de verschillende aandachtsgebieden (speeltoestellen, sport, water, groenbeheer en verkeer & veiligheid).

Daarnaast neem je (net als alle andere panelleden) deel aan de Wijkschouw. Dit is een gelegenheid waarbij de wijk op verschillende aandachtsgebieden wordt beoordeeld.

Wat bieden wij jou?

Hoewel deze functie op vrijwillige basis is, zijn er voor wijkpanelleden van Zuiderburen een aantal waardevolle voordelen:

  • Maandelijkse bijeenkomsten met een enthousiast en gedreven panel
  • Een geweldige mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen
  • De kans om daadwerkelijk invloed uit te oefenen op de verbetering van de wijk
  • Gratis deelname aan interessante cursussen georganiseerd door de gemeente
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan paneldagen waarbij je in contact komt met andere wijkpanels in de gemeente
  • Een jaarlijks gezamenlijk etentje met het volledige wijkpanel om successen te vieren en ervaringen te delen

Interesse?

Als deze uitdagende vacature jou aanspreekt en je graag een bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van de wijk Zuiderburen, stuur dan een e-mail naar wijkpanel@wijkverenigingzuiderburen.nl. Wil je eerst meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem dan  gerust contact op met Wiekie (voorzitter bestuur wijkvereniging Zuiderburen). Je kunt haar bereiken op 06 – 18 86 91 46.

We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan een nog betere wijk Zuiderburen!