Vacature Vrijwilliger Wijkfeest Zuiderburen (5 t/m 8 september)

Ben jij een enthousiast persoon met een passie voor evenementen en wil je graag een bijdrage leveren aan het fantastische wijkfeest van Zuiderburen? Dan hebben wij de perfecte vrijwilligersfunctie voor jou!

 

Verkeersregelaars

Omdat het wijkfeest behoorlijk wat ruimte inneemt zijn we op zoek naar een aantal verkeersregelaars tijdens start en uitgaan scholen op woe 4, do 5, vr 6 en ma 9 september. Dit om de doorgang zo goed mogelijke te begeleiden.

Voor deze functie is een gratis e-learning verplicht.

 

Sterke Jerkes

Voor opbouw/afbreken van het terrein op woensdag 4, donderdag 5, zondagnamiddag en avond 8 en maandag 9 september zijn wij op zoek naar sterke mensen die het heerlijk vinden hun handen uit de mouwen te steken.

 

Kassières

Voor de activiteiten zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om kassawerkzaamheden uit te voeren zoals de verkoop van consumptiemunten, informatie verschaffen aan de feestgangers. De kassa staat in de tent naast de bar dus vanaf de zijlijn maak je het feest gewoon mee!

 

Wat bieden wij jou?

  • De mogelijkheid om betrokken te zijn bij het wijkfeest en bij te dragen aan plezier en samenhorigheid in Zuiderburen
  • Een geweldige mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen
  • Samenwerking met een enthousiast team van vrijwilligers
  • Waardering en erkenning voor jouw inzet bij het creëren van onvergetelijke herinneringen voor de bewoners van Zuiderburen
  • Uiteraard zorgen wij tijdens de werkzaamheden voor voldoende eten en drinken

 

Interesse?

Als één van deze functies tijdens het wijkfeest jou aanspreekt en je graag een bijdrage wilt leveren aan ons mooie wijkfeest, stuur dan een e-mail naar info@wijkverenigingzuiderburen.nl. Ook voor vragen of meer informatie kan je hier terecht.

Wijkvereniging Zuiderburen - Leeuwarden