Vacature Wijkpanellid Zuiderburen met aandachtsgebied speeltoestellen

Ben jij op zoek naar een uitdagende vrijwillige functie waarin je invloed kunt uitoefenen op de leefbaarheid van onze prachtige wijk Zuiderburen? Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Het wijkpanel in Zuiderburen bestaat uit betrokken bewoners die samen willen werken aan verbeteringen in onze wijk. Als wijkpanellid met aandachtsgebied speeltoestellen speel jij een rol in het bevorderen van een goede speelvoorzieningen voor de wijkbewoners.

 

Wat ga je doen?

Als wijkpanellid ben jij verantwoordelijk voor het behandelen van vragen en verzoeken van bewoners met betrekking tot speeltoestellen in de wijk. Denk hierbij aan onderhoud van bestaande speeltuinen en het uitbreiden van bestaande speeltuinen.

Je zorgt ervoor dat deze vragen worden behandeld, besproken en indien nodig worden doorverwezen naar de juiste persoon of instantie. Bovendien zorg je voor terugkoppeling naar de vraagsteller.

Daarnaast neem je (net als alle andere panelleden) deel aan de Wijkschouw. Dit is een gelegenheid waarbij de wijk op verschillende aandachtsgebieden wordt beoordeeld.

 

Wat bieden wij jou?

Hoewel deze functie op vrijwillige basis is, zijn er voor wijkpanelleden van Zuiderburen een aantal waardevolle voordelen:

  • Maandelijkse bijeenkomsten met een enthousiast en gedreven panel
  • Een geweldige mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen
  • De kans om daadwerkelijk invloed uit te oefenen op de verbetering van de wijk
  • Gratis deelname aan interessante cursussen georganiseerd door de gemeente
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan paneldagen waarbij je in contact komt met andere wijkpanels in de gemeente
  • Een jaarlijks gezamenlijk etentje met het volledige wijkpanel om successen te vieren en ervaringen te delen

 

Interesse?

Als deze uitdagende vacature jou aanspreekt en je graag een bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van de wijk Zuiderburen, stuur dan een e-mail naar wijkpanel@wijkverenigingzuiderburen.nl t.n.v. Kitty de Groot (voorzitter wijkpanel).

Wil je eerst meer informatie of heb je specifieke vragen? Mail ons en wij nemen z.s.m. contact met je op!

We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan een nog betere wijk Zuiderburen!

Wijkvereniging Zuiderburen - Leeuwarden