Vacature Bestuurslid – Vrijwilligerscoördinatie bij Wijkvereniging Zuiderburen

Ben jij een geboren leider met een passie voor het coördineren van vrijwilligers? Wil je een actieve rol spelen in het versterken van de gemeenschap in Zuiderburen? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou!

Wijkvereniging Zuiderburen is op zoek naar een enthousiast bestuurslid dat verantwoordelijk zal zijn voor het coördineren van onze geweldige groep vrijwilligers. Als bestuurslid Vrijwilligerscoördinatie ben je de spil in het web, de drijvende kracht achter ons vrijwilligersteam.

Wat ga je doen?

  • Het werven, selecteren en begeleiden van vrijwilligers voor verschillende activiteiten en evenementen in Zuiderburen
  • Fungeren als aanspreekpunt en ondersteuning bieden aan de vrijwilligers, zodat zij zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen
  • Het organiseren van bijeenkomsten om ervaringen te delen en het teamgevoel te versterken

Wat bieden wij jou?

  • Maandelijkse bijeenkomsten met een enthousiast en gedreven bestuur
  • Een geweldige mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen
  • De kans om daadwerkelijk invloed uit te oefenen op de verbetering van de wijk
  • Een jaarlijks gezamenlijk etentje met het volledige wijkpanel om successen te vieren en ervaringen te delen

Interesse?

Als deze uitdagende vacature jou aanspreekt en je graag een bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van de wijk Zuiderburen, stuur dan een e-mail naar info@wijkverenigingzuiderburen.nl. Wil je eerst meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem dan  gerust contact op met Wiekie (voorzitter bestuur wijkvereniging Zuiderburen). Je kunt haar bereiken op 06 – 18 86 91 46. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan een nog betere wijk Zuiderburen!