Update werkzaamheden Centrale Speelweide

[UPDATE 29 juni 2020]

De planning van het nieuwe skatepark is verschoven. Zie het document in het volledige bericht voor de nieuwe planning.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [69.06 KB]

[UPDATE 15-06-2020]

Woensdag 17 juni wordt het beton voor de klimpiramide gestort, zodat de hoekpunten en de middenpaal goed gefundeerd zijn. Vrijdag 19 juni wordt de valondergrond aangebracht. Rond 27 juni wordt de piramide met touwen geplaatst. Planning is onder voorbehoud. [/EINDE UPDATE]

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat centrale speelweide aan het veranderen is.

Er is al behoorlijk wat werk verzet, waaronder een nieuw stukje asfalt op de plek van de oude skatebaan en het zand is onder alle speeltoestellen vervangen.

Het volgende project is het plaatsen van de klimpiramide. Dit zal gebeuren op 17 juni.

Niet lang daarna zullen ze beginnen met het combinatie veld voor voetbal en basketbal, verwacht wordt dat deze eind juni klaar is voor gebruik.

Voor de andere projecten hebben we helaas nog geen concrete informatie maar kunnen we wel het volgende over melden.

Bij de skatebaan zitten we te wachten op goedkeuring door het Keurmerkinstituut. Het bedrijf SkateOn verwacht de skatebaan te kunnen opleveren rond week 30.

Verder is er een tweede korfbalpaal aangevraagd en wordt er gepraat over discgolf. Hier zijn nog geen concrete plannen voor dus, wordt vervolgd.

Wij willen iedereen waarschuwen, vanuit bestuur en gemeente, dat er wordt gewerkt met groot materieel. Het verzoek is, voor jullie eigen veiligheid, uit de buurt te blijven van de speelattributen tot dat alles klaar is.

Nieuwe ontwikkelingen en informatie over de werkzaamheden vind je hier of op onze facebook pagina.

Tot slot, ik kan niet wachten tot alles klaar is en ben heel benieuwd hoe ons nieuwe speelveld eruit gaat zien. Ik hoop jullie ook.

%d