Sinterklaasactie 2023 voor de vluchtelingenkinderen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinterklaasactie 2023 voor de vluchtelingenkinderen in Heliconstate

 De Sinterklaasactie voor de kinderen in Heliconstate in 2022 was een groot succes. We hebben toen mede dankzij uw bijdragen aan 100 kinderen namens  Sinterklaas een verrassing kunnen geven: een rugzakje met een cadeaubon van 10 gulden, een chocoladeletter, stiften en een mandarijn.

Toen we hun vroegen of we dat ook dit jaar weer zouden doen, werd er vanuit Heliconstate direct enthousiast gereageerd.

Dus ook dit jaar maken we weer rugtasjes met inhoud. Met de cadeaubonnen kunnen ouders zelf met hun kinderen naar de winkel gaan en iets uitzoeken dat hun van pas komt.

We houden deze actie als werkgroep vluchtelingen Goutum samen met de kerk van Camminghaburen, die ook vorig jaar een deel van de kosten voor haar rekening heeft genomen.

Maar voor die kosten doen we ook een beroep op u. Door uw bijdrage maakt u 100 kinderen blij en krijgen zij net als alle andere kinderen een verrassing van Sinterklaas!

Als u mee wilt doen, kunt u uw bijdrage vóór 15 november a.s. storten op bankrekening nummer NL12 RABO 0335 4138 11 te name van de Diaconie van de Protestantse Gemeente Goutum. Graag daarbij duidelijk vermelden dat het om een bijdrage voor de rugtassen gaat!!

Wij kopen als leden van de werkgroep met dit geld cadeaubonnen en vullen de rugtassen. Daarna zorgen we ervoor dat de gevulde rugzakken kort voor Sinterklaas bij de kinderen in Heliconstate worden bezorgd.

Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

Van de werkgroep activiteiten vluchtelingen Goutum e.o.

Namens de werkgroep,

Leo den Hollander

 

%d