Pasen 2024

Paaseieren zoeken voor kinderen van 0 t/m 6 jaar

We gaan weer paaseieren zoeken!
Op zaterdag 30 maart zal de paashaas Zuiderburen weer aandoen en eieren verstoppen. Weet jij de prijs-eieren te vinden? Of het gouden ei? Er zijn weer heerlijke chocolade-prijzen te winnen!
Alle kinderen uit Zuiderburen van 0 t/m 6 jaar mogen komen zoeken. We verzamelen om 13.30 uur in Màrkant. Hopelijk is de paashaas daar dan ook en kan die ons nog een tip geven hoe we moeten zoeken.

Na het zoeken is er een heuse Paashaas-Disco in Màrkant. Dus dan leggen we alle eieren aan de kant en kun jij je beste dans-bewegingen laten zien. Zal de Paashaas ook kunnen dansen? Of moeten we het de Paashaas leren?
Tijdens de disco vindt ook de prijsuitreiking bij plaats. Om 15.30 uur zijn we klaar en krijgt iedereen nog wat lekkers mee voor thuis.

Tip 1: Neem zelf een tasje of mandje mee om je eieren in te bewaren.
Tip 2: Doe laarsjes aan, de fruittuin kan een beetje drassig zijn

Datum: Zaterdag 30 maart
Tijd: 13.30 tot 15.30 uur
Waar: Markant en buiten

Vind de vier gouden eieren voor kinderen van 7 t/m 12 jaar 

Voor de nieuwsgierige ontdekkers tussen 7 en 12 jaar hebben we op zaterdag 30 maart iets speciaals in petto: een zoektocht naar vier gouden eieren! Deze gouden eieren zijn verstopt ergens in Zuiderburen. Maar geen zorgen, we maken je het iets makkelijker via onze social media kanalen. Volg ze en ontvang handige tips die je misschien wel naar de verborgen eieren leiden! Uiteraard zit in elk ei een super leuke prijs verstopt. Dus trommel je vrienden maar op en ga mee op jacht! Houd onze socials in de gaten voor meer info.

Datum: Zaterdag 30 maart
Tijd: 10.00 tot 15.30 uur
Waar: wijk Zuiderburen (prijs ophalen bij Markant)

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname voor deze activiteiten en opgeven is niet nodig. Om dit soort activiteiten gratis aan te bieden zijn we afhankelijk van inkomsten uit bijvoorbeeld lidmaatschap van de wijkvereniging, dus word nu lid! Ook zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen meehelpen bij zulke festiviteiten!

Wijkvereniging Zuiderburen - Leeuwarden