Paaseieren zoeken 8 april 2023

 

Zaterdagmiddag was het dan zover: de paashaas 🐰 had weer eieren verstopt in de fruittuin achter Màrkant! Meer dan 100 kinderen, vergezeld door papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, waren gekomen om alle eieren te 🧐 zoeken. De kinderen werden in 2 groepen opgedeeld en na het gezamenlijk aftellen van 10 naar 0 renden ze van 2 kanten de fruittuin in op zoek naar de eieren, de prijs-eieren en het gouden ei. In het gras, bij de bank, in de bomen, aan het hek, overal waren de eieren 🥚 verstopt. Maar niet goed genoeg, want alle eieren zijn gevonden, soms met wat hulp van papa en mama😉. Tijd om even bij te komen met een glaasje ranja, een zakje chips en een mandarijntje. Want het was toch wel hard werken…..


En toen was het tijd om de prijswinnaars 🏆 bekend te maken. Het gouden ei was gevonden door Martin en de andere prijs-eieren door Jayden, Jildou en Marrit. Allemaal gefeliciteerd met jullie chocolade-prijs!


Wij vonden het een leuke middag en willen namens de organisatie iedereen bedanken die mee was gekomen en we wensen jullie een heel fijn paasweekend!

Vond je het leuk om met deze activiteit mee te doen? Word lid van wijkvereniging zuiderburen zodat we dit soort activiteiten te kunnen blijven aanbieden (https://zuiderburen.nl/wijkvereniging/word-lid/ ). Ook vinden we het leuk als er meer vrijwilligers komen om te helpen, stuur een pb-tje voor meer info.

Wijkvereniging Zuiderburen - Leeuwarden