Gezocht, nieuwe voorzitter

Het bestuur van Wijkvereniging Zuiderburen is op zoek naar een nieuwe voorzitter.
Je bent voorzitter van de rechtspersoon wijkvereniging Zuiderburen, wat in de praktijk inhoudt dat je als voorzitter van zowel het bestuur van de wijkvereniging als het wijkpanel optreedt.
Deze rol is natuurlijk grotendeels zelf in te vullen en kost minimaal twee avonden per maand.

Het bestuur vergadert op de eerste dinsdag van de maand en het wijkpanel op de derde woensdag, maar die dagen veranderen soms afhankelijk van de samenstelling van het bestuur/panel en liggen dus niet per definitie vast. Daarnaast is er eenmaal per jaar nog de algemene ledenvergadering van de wijkvereniging en de wijkconferentie van het wijkpanel.
Als voorzitter werk je samen met het bestuur dat oa. overzicht houdt op de leden, financiën en Márkant. Daarnaast zijn er binnen de wijkvereniging een aantal comités wat activiteiten organiseert, denk hierbij aan: het wijkfeest, de Sinterklaas en het paaseieren zoeken, maar ook die het onderhoud van bijv. de fruittuin en de jeu de boules baan bijhouden.
Binnen het wijkpanel zijn de aandachtsgebieden verdeeld onder de leden, waardoor ieder verantwoordelijk is over een taak die het panel heeft. Er worden bijvoorbeeld beslissingen genomen over: verkeersveiligheid, speeltoestellen en de groenvoorziening binnen de wijk, hierbij wordt nauw samengewerkt met de gemeente.
Heb je interesse om de nieuwe voorzitter te worden, of wil je liever nog meer informatie, neem dan contact op met ons op via info@wijkverenigingzuiderburen.nl

#voorzittergezocht #wijkverenigingzuiderburen

%d bloggers liken dit: