Testament en je onderneming

Datum/Tijd
16-09-2019
19:30 - 22:00

Locatie
Màrkant

Categorieën


Op maandag 16 september krijg je als ondernemer de kans om een gratis training te volgen, te netwerken en een leuke avond te hebben!

Het Leeuwarder Zuiderlijk Ondernemers Netwerk (LZON) organiseert op maandag 16 september vanaf 19:30 een netwerkbijeenkomst in Markant, het centraal gelegen buurtcentrum van Zuiderburen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die aan de zuidkant van Leeuwarden en net daarbuiten wonen. Notaris Ko Beijaard, van Notariskantoor Hoekstra en Partners legt uit welke risico’s u als ondernemer kan lopen, denk hierbij aan o.a. testament(en), wel of geen BV’s en wat er verder ter tafel komt.

Netwerken
Na afloop is er voldoende ruimte voor om gericht met andere ondernemers te praten, zodat je aan het einde van de avond met een stapel nieuwe visitekaartjes naar huis gaat. Uiteraard krijgt u van ons koffie/thee en na afloop één consumptie.

INLEIDING ONDERNEMERSTESTAMENT
Een ondernemer is overdag bezig met zijn bedrijf en hier is hij druk genoeg mee. Een ondernemer is zeker niet bezig met zijn testament of de fiscale gevolgen hiervan. Eén ding is zeker, ook een ondernemer gaat een keer dood. Wie gaat uw onderneming runnen als u er niet meer bent?

Als de ondernemer zijn zaken niet goed regelt, dan komen uw nabestaanden voor een probleem te staan. Ze zullen met veel vragen zitten en lastige beslissingen moeten nemen. Ze moeten hierover zelf beslissingen nemen en in de praktijk komt het dan vaak voor dat er ruzies of conflicten ontstaan. Een aantal vragen die aan de orde moeten komen is:

Wie moet uw onderneming gaan runnen?
Is er een goede regeling voor uw partner / echtgenoot?
Is er niet teveel erfbelasting verschuldigd?
Aarzel niet en meld je aan op onderstaande formulier:
https://www.lzon.nl/activiteit/save-the-date-testament-en-je-onderneming/?instance_id=23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: