De 1e kunstroute was een succes!

De 1e kunstroute (24-25 september) was een succes. We willen graag doorgaan.

Na de stimulerende opening van de kunstroute door dhr. Hein Kuiken, wethouder van cultuur te Leeuwarden, stonden de kunstenaars, musici e.a. klaar om verrast te worden door de 200 enthousiaste bezoekers die de kunstwerken van de diverse kunstenaars op verschillende locaties hebben bekeken en met hen hebben besproken. De diversiteit in kunst en de cultuurevenementen (muziek -zoals trompet en orgel, gitaar en zang, koren- en dans) werd erg op prijs gesteld. De praamtocht en de watertaxi’s waren zeer aangename verrassingen. Vele bezoekers kwamen uit de buurt. Een aantal geïnteresseerden gaven aan zelf ook met kunst bezig te zijn en zeker te willen overwegen de volgende keer mee te willen doen. Dit kunnen we niet negeren. WE GAAN DOOR.

Volgend jaar 23-24 september 2023: 2e kunstroute.

Om de diversiteit erin te houden: creatievelingen /kunstenaars, musici, schippers met een sloepje enz …die volgend jaar mee willen doen: meldt u zich en schroom niet. HOE MEER PARTICPANTEN, DES TE GROTER DE DIVERSITEIT en des te interessanter de route zal zijn. Ook ‘gastkunstenaars’ van buiten de wijk Zuiderburen en Hempens-Teerns kunnen zich aanmelden met of zonder een gastlocatie hebben gevonden in Zuiderburen. Hempens-Teerns.
Het zou geweldig zijn als er ook gastlocaties: u kunt uw tuin, uw garage of deel van huis ter beschikking stellen voor kunstenaars die willen exposeren. We vertellen u er graag meer over. Uw tuin, interieur verandert daardoor voor een heel Week End!
Onze doelstelling blijft: “verbinden en communiceren”.
We zijn benieuwd. DOE MEE.
Meldt u zich graag aan bij Renée Otter: renee.otter@gmail.com tel 0620879553 vóór 15 december 2022.

Hieronder een impressie van de Kunstroute 2022

Kunst route Zuiderburen Hempens Teerns

Wijkvereniging Zuiderburen - Leeuwarden