De ALV saai? Helemaal niet!

Achter de Schermen van ‘De Tocht’ met Wiebe Wieling!

De hele buurt praat erover: “Musical De Tocht”, een meesterwerk dat de Friese Elfstedentocht tot leven brengt. En wie anders dan de voorzitter van de Friese Elfsteden, Wiebe Wieling, kan onze Algemene Ledenvergadering dat extra vleugje magie geven!

Hoe organiseer je een evenement met twee miljoen bezoekers, louter gedragen door vrijwilligers, zonder enige commerciële inmenging? Hoe ga je om met immense mediadruk? Hoe zorg je ervoor dat alle betrokken partijen zich tijdig en goed voorbereiden op het evenement?

Op deze vragen geeft Wiebe op een heldere, zakelijke en nuchtere wijze antwoord. En dit alles met een vleugje humor en unieke achtergrondinformatie.

Maar dat is nog niet alles! Als kers op de taart verloten we tijdens deze bijzondere avond twee exclusieve toegangskaarten voor de musical “De Tocht” onder de aanwezige leden. Een kans die je niet aan je voorbij wilt laten gaan!

Mis deze bijzondere avond vol inspiratie, entertainment en gezelligheid niet. Zet de datum in je agenda en reserveer je plekje voor deze speciale ALV. Samen maken we er een onvergetelijke avond van!

 

Datum: Donderdag 23 november 2024

Tijd: 19.30 uur

Locatie: Markant Zuiderburen

 

Agenda:

  • Opening (presentielijst)
  • Terugblik 2023
  • Financieel jaarverslag 2022
  • Vooruitblik 2024 (plannen en begroting)
  • Bestuurlijk: afscheid bestuursleden en voordracht kandidaten
  • Rondvraag
  • Wiebe Wieling vertelt

Wil je heel graag komen maar ben je nog geen lid van de Wijkvereniging Zuiderburen? Geen nood, voor slechts € 13.50 per jaar kan je nu meteen lid worden en ben je ook van harte welkom!

Klik hier om direct lid te worden! https://zuiderburen.nl/wijkvereniging/word-lid/

Wijkvereniging Zuiderburen - Leeuwarden