Afsluiting Aquaduct Drachtsterweg

In verband met werkzaamheden is het aquaduct in de Drachtsterweg 2 weekenden in april afgesloten voor verkeer, van vrijdagavond 18.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van het aquaduct.

5 T/M 7 APRIL: AFSLUITING RIJBANEN ‘LEEUWARDEN UIT”

12 T/M 14 APRIL: AFSLUITING RIJBANEN ‘LEEUWARDEN IN”

RESERVEWEEKEND 26 T/M 28 APRIL

Als de werkzaamheden uitlopen of door weersinvloeden niet door kunnen gaan.

De afsluitingen worden ook met borden bij de Drachtsterweg aangekondigd.

WERKZAAMHEDEN

In bovenstaande weekenden wordt gewerkt aan de voegen van het asfalt. Rondom de voegen zijn scheuren ontstaan, deze worden gerepareerd. De lichtmasten aan de noordkant van het aquaduct worden voorzien van kapjes. Ook wordt het bewegwijzeringportaal bij het Drachtsterplein verplaatst en worden drempels in de Weideflora/Stinzenflora verwijderd.

Er wordt gewerkt van vrijdagavond 18:00 uur tot 23:00 uur. Werkzaamheden kunnen geluidhinder veroorzaken tussen 7:00 uur en 23:00 uur. Wanneer er onverhoopt werkzaamheden uitlopen na 23 uur, dan zijn dit werkzaamheden die geen geluidsoverlast veroorzaken. Op maandagochtend om 5:00 is de weg weer open voor verkeer.

Zie ook de andere informatie over wegwerkzaamheden in Leeuwarden en advies over omleidingen: http://live.andes.nl/leeuwarden#traffic

Wijkvereniging Zuiderburen - Leeuwarden