Vrijdag 6 September QMUSIC The Party 4 Uur Fout!

Geweldig nieuws voor alle liefhebbers van foute muziek! QMUSIC The Party, komt weer terug naar Zuiderburen, net zoals in 2019, 2022 en 2023. En ook dit jaar beloven de DJ’s ons vier uur lang te vermaken met de grootste, foutste en leukste nummers.
Deze avond is niet alleen leuk om naar te luisteren, maar nog leuker om op te dansen! Dus trek je dansschoenen aan en bereid je voor op een avond vol onweerstaanbare hits en meezingers. Zorg ervoor dat je om 19:30 uur al aanwezig bent, want de zaal opent dan haar deuren en om 20:00 uur barst het feest los!
Het is de perfecte gelegenheid om je creativiteit te tonen en op zoek te gaan naar leuke, gekke en foute outfits. QMUSIC The Party staat bekend om zijn interactieve sfeer, dus wie weet krijg je zelfs de kans om je favoriete nummer aan te vragen en er samen met anderen van te genieten.

Tickets:          €15,50
Leeftijd:          18+
Tijdstip:          20:00 – 00:00 uur

Digitale kaartverkoop start vanaf zondag 7 juli www.zuiderburen.nl

Voorverkoop voor leden: zaterdag 6 juli 15:30-20:00 in Markant

Bestel hier je tickets!

Bekijk hier alle informatie